Over ons
Afbeeldingen / Google reviews


Afbeeldingen / Over ons - afbeeldingOver ons

Wie zijn wij

FM Bouw en Stukadoors: Het toonaangevende stukadoorsbedrijf in Breda

Het familiebedrijf FM Bouw en Stukadoors is sinds 2007 toonaangevend in stucwerk en tegelwerk in Breda. Opgericht door vader en zoon, werkt dit bedrijf aan zowel grote projecten in de woningbouw als kleinere particuliere klussen.

De ambacht van stukadoren in Breda
Het stucwerk van FM Bouw en Stukadoors wordt steeds populairder, met name in de badkamer. Het is een perfect alternatief voor tegels en creëert een ruimtelijk effect. De goed opgeleide stukadoors van dit bedrijf uit Breda plaatsen niet alleen muren en wanden, maar hebben ook specialiteiten zoals het pleisteren van wanden.

Tegelwerk dat comfort en rust biedt
Naast stucwerk, is FM Bouw en Stukadoors ook gespecialiseerd in tegelwerk. Zij geloven dat een perfecte kamer zich kenmerkt als een plek in huis waar je comfort en rust vindt, zeker met betrekking tot tegels. Ook hierin bieden zij hun diensten aan.

Klanttevredenheid staat voorop
Wat FM Bouw en Stukadoors uit Breda uniek maakt, is hun focus op klanttevredenheid. Met 28 reviews en allemaal 5 sterren, is het duidelijk dat dit bedrijf de tijd neemt voor elke klant. Ze leveren niet alleen mooi stucwerk tegen eerlijke prijzen, maar komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken en advies op maat te geven.

Betrouwbaar, professioneel en snel
FM Bouw en Stukadoors belooft alle projecten te voltooien volgens elk geschreven voorstel en voert het werk op een professionele manier uit. Of het nu gaat om een grote of een kleine ruimte, zij staan voor je klaar om het gesprek aan te gaan en samen tot een mooie afspraak te komen.

Extra informatie
Het bedrijf van FM Bouw en Stukadoor biedt een uitgebreid aanbod aan diensten die de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Op de "Diensten" pagina van  website ontdekt men een ruim aanbod aan mogelijkheden, waaronder:

  • Traditioneel Stucwerk: Stukadoorsbedrijf in Breda beheerst de kunst van traditioneel stucwerk, waarbij muren en plafonds worden voorzien van een strakke en naadloze afwerking.
  • Sierpleisterwerk: Voor een decoratieve touch bieden ze sierpleisterwerk dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.
  • Spachtelputz: Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van spachtelputz, een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat zich perfect leent voor diverse interieurstijl.Het team van FM Bouw en Stukadoors werkt nauw samen met klanten om hun visie te realiseren en te zorgen voor een resultaat dat boven verwachting is.


Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel stukadoorsbedrijf in Breda? Neem dan contact op met FM Bouw en Stukadoors.